Bavette met groene asperges
Bereiding
Maak de Chimichurri zoals het recept aangegeven.
1 Verwarm de grill op 375 graden of smelt boter in een hete pan
2 Wanneer u grilt besprenkel het vlees met beetje olie en breng op smaak met beetje peper en zeezout
3 Leg de steaks op de grill en grill 4 tot 5 min. per kant. in de pan om en om aanbraden 3-4 min iedere kant, bak ze medium/medium rare.
4 Verpak ze in aluminiumfolie en laat 10 min. rusten
Asperges
1 Meng de olie. knoflook, citroensap in een kom.
2 Zorg ervoor dat alle (geschilde) asperges rondom ingesmeerd zijn.
3 Beetje peper en zout erover.
4 Leg de asperges eventjes op de grill en laat ze schrikken tot ze zacht worden, zelfde geldt voor de pan, ongeveer 2-03 min. per kant.
Serveren
Snijd steaks in reepjes van 2,5 cm en besprenkel met chimichurri.
Serveer met asperges en de resterende chimichurri.
Stokbroodje en een lekker glas wijn maken het helemaal af.