SELECT id from recepten where naam = 'Burrata met Coppa di Parma' Burrata met Coppa di Parma || SEKK Recepten
Burrata met Coppa di Parma
Bereiden in:
Voorbereiding: 10 minuten
Bereiding: 0 minuten

Ingrediënten (4 pers.)

  • 1 bal Burrata per persoon
  • Coppa di Parma
  • Olijfolie extra vierge
  • Balsamicoazijn
  • Verse basilicum blaadjes
Mail mij het boodschappenlijstje

Voedingswaarde

Geef je oordeel


Dit recept is 3x beoordeeld. Gem. beoordeling: 8.0
Recepten > Rund > Burrata met Coppa di Parma

Burrata met Coppa di Parma

Bereiding

1 Snijd de tomaten horizontaal in rondjes van 1 cm dik.
2 Schik ze in één stuk op een serveerschaal en drapeer de plakjes Parma ham erover.
3 Scheur de verse basilicumblaadjes in kleinere stukjes en strooi ze over de schaal.
4 Neem de burrata-bal, snijd of scheur deze voorzichtig doormidden en leg deze op de plakjes tomaat en Parma ham.

Meng olijfolie en balsamico azijn naar smaak een nog een snuf zout en wat vers gemalen peper erbij
5 Besprenkel de salade ermee.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.