SELECT id from recepten where naam = 'Pasteitje kippendij' Pasteitje kippendij || SEKK Recepten
Pasteitje kippendij
Bereiden in: koekenpan
Voorbereiding: 15 minuten
Bereiding: 20 minuten

Ingrediënten (4 pers.)

  • 500 g kippendijfilet, in kleine stukjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • 200 ml kippenbouillon
  • 100 ml kookroom
  • 1 el grove mosterd
  • Verse peterselie
Mail mij het boodschappenlijstje

Voedingswaarde

Geef je oordeel


Dit recept is 19x beoordeeld. Gem. beoordeling: 9.3
Recepten > Kip > Pasteitje kippendij

Pasteitje kippendij

Bereiding

1 Bak de kip rondom goudbruin, voeg ui en knoflook toe en fruit even mee.
2 Voeg de bouillon toe en laat 20 minuten zachtjes sudderen.
3 Roer de kookroom en mosterd erdoor en laat nog even indikken.
4 Serveer warm, bestrooid met verse peterselie.

Kooktips

Beide gerechten zijn makkelijk van tevoren te maken en warm je vlak voor het serveren nog even op. Zo kun je zelf ook ontspannen genieten van een sfeervolle en smaakvolle Paasbrunch!

Serveren

Vult de pastei bakjes met de ragout of eet het samen met vers ambachtelijk brood
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.