SELECT id from recepten where naam = 'Tuinkruiden flensjes bij de runderbouillon' Tuinkruiden flensjes bij de runderbouillon || SEKK Recepten
Tuinkruiden flensjes bij de runderbouillon
Bereiden in: Pan
Voorbereiding: 0 minuten
Bereiding: 20 minuten

Ingrediënten (4 pers.)

  • 50 gr. bloem
  • 1 ei
  • 1 dl melk
  • Zout
  • Bieslook (naar smaak)
  • Peterselie (naar smaak)
  • Bladselderij (naar smaak)
Mail mij het boodschappenlijstje

Voedingswaarde

Geef je oordeel


Dit recept is 6x beoordeeld. Gem. beoordeling: 8.7
Recepten > Vegetarisch > Tuinkruiden flensjes bij de runderbouillon

Tuinkruiden flensjes bij de runderbouillon

Bereiding

1 Doe de melk en de eieren in de blender.
2 Zeef de bloem. Voeg de bloem lepel voor lepel toe aan de massa in de draaiende blender.
Er moet nu een glad beslag ontstaan.
3 Hak de tuinkruiden zeer fijn en meng deze door het beslag
4 Zet een koekenpan op het vuur en spuit deze licht in met bakvormspray (inwrijven met
plantaardige olie is ook een optie)
5 Rol de flensjes strak op tot rolletjes. Van de rolletjes plakjes snijden en die worden in het bord gelegd
6 Dresseer de plakjes netjes in het bord en schenk er een stevig getrokken runderbouillon over heen.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.