Beurre cafe de Paris
Bereiding
Het maken van de Beurre de cafe de Paris is eigenlijk alleen maar mengen.
1 Meng ketchup, mosterd, sjalot, knoflook, kappertjes, ansjovis, rode port, cognac, worcestershiresaus, peterselie, bieslook, dragon, paprikapoeder, kerriepoeder, cayennepeper, citroensap, citroenschil en zout en laat afgedekt 24 uur op je aanrecht staan.
2 Maal alle ingrediënten fijn in de keukenmachine en voeg al draaiend de boter toe.
Maak de randen van de bak een paar keer schoon met een pannenlikker en roer het geheel tot een goed gemengde boter.
3 Leg 3 lagen plasticfolie op elkaar, leg een "worst" van boter in het midden en rol tot een worstje. Draai beide uiteindes van het folie dicht en zet vast met een plakbandje. Laat opstijven in de koeling.
Wist u dit?
Bewaaradvies; 5 dagen in de koeling, 6 maanden in de vriezer