SELECT id from recepten where naam = 'Beurre cafe de Paris' Beurre cafe de Paris || SEKK Recepten
Beurre cafe de Paris
Bereiden in:
Voorbereiding: 0 minuten
Bereiding: 30 minuten

Ingrediënten (4 pers.)

  • Voor 10 porties
  • 1 el ketchup
  • 1 tl Dijon mosterd
  • 40 g sjalot fijngesnipperd
  • 1/2 teentje knoflook zonder hart, geperst
  • 2 tl kappertjes gespoeld, uitgeknepen en fijngehakt
  • 2 ansjovisfilets fijngesneden
  • 1 tl rode port
  • 1 tl cognac
  • 1 tl worcestershiresaus
  • 4 takjes platte peterselie alleen de blaadjes, gesneden
  • 10 stengels bieslook fijngesneden
  • 4 takjes dragon fijngesneden blaadjes
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1/2 tl kerriepoeder
  • 1/2 tl cayennepeper
  • 1 el citroensap
  • 1 tl citroenschil fijngesneden zonder wit
  • 1/2 tl zout
  • 250 g boter zacht
Mail mij het boodschappenlijstje

Voedingswaarde

Geef je oordeel


Dit recept is 3x beoordeeld. Gem. beoordeling: 8.0
Recepten > Vegetarisch > Beurre cafe de Paris

Beurre cafe de Paris

Bereiding

Het maken van de Beurre de cafe de Paris is eigenlijk alleen maar mengen.

1 Meng ketchup, mosterd, sjalot, knoflook, kappertjes, ansjovis, rode port, cognac, worcestershiresaus, peterselie, bieslook, dragon, paprikapoeder, kerriepoeder, cayennepeper, citroensap, citroenschil en zout en laat afgedekt 24 uur op je aanrecht staan.
2 Maal alle ingrediënten fijn in de keukenmachine en voeg al draaiend de boter toe.
Maak de randen van de bak een paar keer schoon met een pannenlikker en roer het geheel tot een goed gemengde boter.
3 Leg 3 lagen plasticfolie op elkaar, leg een "worst" van boter in het midden en rol tot een worstje. Draai beide uiteindes van het folie dicht en zet vast met een plakbandje. Laat opstijven in de koeling.

Wist u dit?

Bewaaradvies; 5 dagen in de koeling, 6 maanden in de vriezer
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.