SELECT id from recepten where naam = 'Entrecote geroosterd, met salsa' Entrecote geroosterd, met salsa || SEKK Recepten
Entrecote geroosterd, met salsa
Bereiden in: koekenpan
Voorbereiding: 5 minuten
Bereiding: 10 minuten

Ingrediënten (4 pers.)

  • 500 gram entrecotes
  • olijfolie
  • 250 gram kers tomaatjes (in kwarten)
  • 1 rode paprika (in blokjes) of
  • 1 gele paprika (in blokjes)
  • 1 rode peper (fijngehakt, zonder zaadjes)
  • 100 gram granaatappelpitjes
  • 1 eetlepel honing
  • 1 limoen (sap)
  • 150 gram rucola
  • 100 gram Parmezaanse kaas (geschaafd)
Mail mij het boodschappenlijstje

Voedingswaarde

Geef je oordeel


Dit recept is 7x beoordeeld. Gem. beoordeling: 9.1
Recepten > Rund > Entrecote geroosterd, met salsa

Entrecote geroosterd, met salsa

Bereiding

1 U begint met het bestrijken van het vlees met olijfolie, gebruik ook peper en zout naar eigen smaak.
2 Meng voor de salsa de tomaatjes, paprika, rode peper, granaatappelpitjes, honing en het limoensap.
3 Rooster het vlees in een hete grill- of koekenpan (of op de barbecue) 2-3 minuten per kant.
4 Neem 4 borden en verdeel de rucola, een beetje besprenkelen met olijfolie.
5 Snijd het geroosterde vlees in repen en verdeel de Parmezaanse kaas over de rucola. Serveer met de salsa.

Serveren

Ook lekker: Voeg 1 eetlepel gehakte munt toe aan de salsa.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.