SELECT id from recepten where naam = 'Macaroni Casserole' Macaroni Casserole || SEKK Recepten
Macaroni Casserole
Bereiden in: grote pan / oven
Voorbereiding: 20 minuten
Bereiding: 40 minuten

Ingrediënten (4 pers.)

  • 1 pond macaroni
  • 1 pond rundergehakt
  • 2 teentjes knoflook fijngehakt
  • 1 grote gesnipperde ui
  • 1 groene paprika in blokjes gesneden
  • 1 blikje 400 gram tomaten blokjes
  • 500 gram passata
  • 3-4 eetlepels tomatenpuree
  • ½ theelepel gedroogde basilicum
  • zout en peper naar smaak
  • 3 kopjes geraspte cheddar kaas verdeeld
  • ¼ kopje vers geraspte Parmezaanse kaas
  • 3 eetlepels gehakte verse peterselie verdeeld
Mail mij het boodschappenlijstje

Voedingswaarde

Geef je oordeel


Dit recept is 41x beoordeeld. Gem. beoordeling: 8.0
Recepten > Rund > Macaroni Casserole

Macaroni Casserole

Bereiding

1 Eerst de oven voorverwarmen op 190 graden
2 De macaroni koken zoals op label staat aangegeven. daarna afspoelen onder koud water
3 Bak het gehakt rul, de knoflook en ui bruin en ook tot slot de paprika - pan van het vuur halen
4 Nu het mengsel aanvullen met tomaten, tomatensaus, basilicum, zout , peper
5 Vervolgens de macaroni toevoegen en dan 1 kopje cheddarkaas, en de verse peterselie ( beetje overhouden)
6 Schep nu alles in een ovenschaal
7 De resterende kazen nu mengen met het beetje peterselie en en als 'deksel op de macaroni scheppen.
8 Nu zonder afdekken 35-40 minuten in de oven tot de kaas bubbelt en bruin wordt.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.