SELECT id from recepten where naam = 'Mosterdsaus' Mosterdsaus || SEKK Recepten
Mosterdsaus
Bereiden in: steelpan
Voorbereiding: 0 minuten
Bereiding: 15 minuten

Ingrediënten (4 pers.)

  • 3 eetlepels Dijonmosterd
  • 1 eetlepel honing
  • 200 ml kippenbouillon
  • 100 ml room
  • 1 eetlepel verse tijm (of 1 theelepel gedroogde tijm)
  • Zout en peper naar smaak
Mail mij het boodschappenlijstje

Voedingswaarde

Geef je oordeel


Dit recept is 17x beoordeeld. Gem. beoordeling: 9.2
Recepten > Kip > Mosterdsaus

Mosterdsaus

Bereiding

1 Verhit een pan op middelhoog vuur en voeg de kippenbouillon toe. Laat het een paar minuten inkoken.
2 Voeg de Dijonmosterd en honing toe en roer goed door.
3 Voeg de room en tijm toe en laat de saus zachtjes koken tot deze iets indikt.
4 Breng op smaak met zout en peper. Serveer warm over de kiprollade.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.