SELECT id from recepten where naam = 'Pulled Beef' Pulled Beef || SEKK Recepten
Pulled Beef
Bereiden in: braadpan
Voorbereiding: 15 minuten
Bereiding: 240 minuten

Ingrediënten (4 pers.)

  • Recept voor 2 personen
  • 500 gr RibEye, riblap mag ook
  • 750 ml water
  • 1 bouillonblokje (vlees) of eigen bouillon
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 2 tl paprikapoeder
  • 1/4 tl komijn
  • 1 tl basterdsuiker
  • halve tl chili
  • 2 el ketchup
Mail mij het boodschappenlijstje

Voedingswaarde

Geef je oordeel


Dit recept is nog niet beoordeeld
Recepten > Rund > Pulled Beef

Pulled Beef

Bereiding

1 Snijd het vlees in blokjes en breng op de smaak met de kruiden.
2 Giet een scheut olie in een pan en bak het vlees rondom bruin.
3 Voeg ook de ui en knoflook toe en bak dit een paar minuten mee.
4 Daarna voeg je het water en bouillonblokje toe.
5 Zet de deksel op de pan en zet het vuur zo zacht mogelijk. Laat het vlees circa 3-4 uur zachtjes pruttelen.
6 Giet het vlees door een zeef en vang het vocht op. |
7 Trek met 2 vorken het vlees uit elkaar. Giet het vocht terug in de pan, zet het vuur aan en laat het geheel inkoken met 2 eetlepels ketchup.
8 Als de saus een mooie dikte heeft, voeg je het vlees weer toe. Warm het geheel nog even op en klaar!

Serveren

Serveer de pulled beef op een broodje met een simpele salade met sla, komkommer en ui.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.