Stoofrollade uit braadzak
Bereiding
1 Om te beginnen alvast de oven voorverwarmen op 175 °C.
2 De paprika's mag u in grote stukken snijden en mengen met de knoflook, de Italiaanse kruiden, de vermout, de runderfond en zout en peper in de braadzak.
3 Leg de rollade op de groente. Bind de zak dicht, prik er flink wat gaatjes in aan de bovenzijde en leg hem in een ovenschaal.
4 Braad de rollade in 120-150 minuten gaar in de oven.
5 Knip een puntje van de zak en schenk het braadvocht in een steelpan. Kook dit op hoog vuur tot de helft in.
6 Schep de groenten op vier warme borden, snijd de rollade in plakken en leg deze erop.
7 Mix het vocht met de boter tot een gebonden schuimige saus. Voeg zout en peper toe en schep de saus over de rollade.
Serveren
Lekker met verse tagliatelle of gebakken krielaardappeltjes
Wist u dit?
Rundvlees een goede bron van ijzer is?