Stoofschotel rundvlees
Bereiding
1 Snijd het vlees in blokjes van ca. 2,5 cm. Wrijf ze in met zout, peper en paprikapoeder. Vlees bedekken met dun laagje bloem.
2 Vet de pot van de slow cooker in met een beetje boter.
3 Verhit wat olie in een antiaanbakpan en bak het vlees (eventueel in meerdere porties) snel rondom bruin. Leg onderin de pot.
4 Meng de hete bouillon, tomatenpuree, tijm en uienpoeder en giet dit over het vlees.
5 Snij de krieltjes door midden, of in kwartjes, de ui in ringen en de wortel in stukjes.
6 Alles samen in de pot doen en even doorroeren.
7 Leg het deksel op de pot en laat het in 7 tot 8 uur (op stand laag) gaar worden.
De pot kan zo op tafel. Garneer nog met wat geknipte peterselie.
Serveren
Lekker met Turksbrood