1 Basis maken: Smelt de boter in een pan en fruit de ui en knoflook tot ze glazig zijn.
Voeg de bloem toe en roer goed door. Laat dit 2-3 minuten garen tot het een lichte roux wordt.
2 Saus bereiden: Voeg beetje bij beetje de runderbouillon toe terwijl u blijft roeren, zodat er een gladde saus ontstaat.
Schenk vervolgens de rode wijn en slagroom erbij en laat de saus zachtjes indikken.
3 Smaak toevoegen: Roer de mosterd, Worcestersaus en nootmuskaat door de saus. Breng op smaak met zout en peper.
4 Vlees toevoegen & laten pruttelen: Voeg de stukjes rundvlees toe
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Luxe Runder Ragout
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.