Frittata met ui en spek
Bereiding
1 Om gekarameliseerde uienringen te krijgen bakt u de ui 5 minuten in de olijf olie. Daarna afblussen met de azijn, vervolgens de suiker toevoegen. Even in een schaaltje bewaren.
2 De spekjes nu uitbakken, eenmaal het vet eraf gieten (eventueel met keukenrol deppen). De uien door de spekjes roeren.
3 De oven voorverwarmen op 200 °C
4 De eieren kloppen met daardoor de melk, de kaas erdoor roeren.
5 Boter in de pan laten smelten. Het mengsel in de pan gieten.
6 Zodra er een gedeelte gaat stollen, roert u dit even met de spatel. Hiermee gaat het ei. Door dit gedurende 4 minuten.
7 Tot slot de Frittata in wording in de oven zetten, na 4 minuten is deze klaar.
8 Na het uit de oven halen eventjes laten rusten, nagaren.
Serveren
Geweldig smakelijk met een frisse salade