SELECT id from recepten where naam = 'Pastaschotel met paddenstoelen' Pastaschotel met paddenstoelen || SEKK Recepten
Pastaschotel met paddenstoelen
Bereiden in: grote pan
Voorbereiding: 10 minuten
Bereiding: 20 minuten

Ingrediënten (4 pers.)

  • Pasta naar eigen smaak
  • 250-300 gram gehakt
  • Bakje paddenstoelen /champignons
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 fijngesneden ui
  • paar takjes peterselie
  • Spinazie klein zakje
  • 250 ml slagroom
  • Parmezaanse kaas en Mozzarella Kaas
  • Italiaanse kruiden
  • kopje bloem
Mail mij het boodschappenlijstje

Voedingswaarde

Geef je oordeel


Dit recept is 18x beoordeeld. Gem. beoordeling: 8.8
Recepten > Kip > Pastaschotel met paddenstoelen

Pastaschotel met paddenstoelen

Bereiding

1 Bakte uien, knoflook, en rul het gehakt en voeg champignons en spinazie toe en vervolgens de bloem toe om een ​​roux te maken.
1a Kook ondertussen de pasta
2 Giet de room erbij en roer vervolgens de Parmezaanse kaas erdoor en meng de roomsaus met de pasta, gegarneerd met mozzarella en bak tot het bubbelt
3 Leg de pasta in een ovenschaal, bedekt met het groenten gehakt mengsel en bedek met nog een laagje kaas.
4 10 min. in de oven van 150 graden tot de kaas gesmolten is. Beetje peterselie erover en klaar.

Wist u dit?

Hoe in te vriezen en op te warmen
In de koelkast bewaren: De pasta blijft tot 4 dagen goed in de koelkast in een luchtdichte verpakking.

Invriezen: U kunt invriezen en wanneer u wilt in de oven zetten om opnieuw op te warmen.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.