SELECT id from recepten where naam = 'Speklappen naturel en krokant' Speklappen naturel en krokant || SEKK Recepten
Speklappen naturel en krokant
Bereiden in: koekenpan
Voorbereiding: 5 minuten
Bereiding: 20 minuten

Ingrediënten (4 pers.)

  • 4 speklapjes
  • Beetje peper en zout
  • Klontje boter of ½ el. plantaardige olie
Mail mij het boodschappenlijstje

Voedingswaarde

  • Energie 320 kcal
  • Vet 28,2 g
  • - waarvan verzadigd 10,7 g
  • Koolhydraten 0 g
  • - waarvan suikers 0 g
  • Vezels 0 g
  • Eiwit 16,5 g
  • Zout 0,16 g

Geef je oordeel


Dit recept is 7x beoordeeld. Gem. beoordeling: 8.9
Recepten > Varken > Speklappen naturel en krokant

Speklappen naturel en krokant

Bereiding

1 Zorg ervoor dat uw pan een dikkere bodem heeft. Breng de pan op temperatuur en laat het bakmiddel heet worden.
2 Speklapjes in de pan doen en laat ze of half hoog 'vuur' in 20 minuten knapperig worden. Door het vet weg te laten smelten en het vlees knapperig te laten worden. Af en toe omdraaien.
3 Als laatste peper en zout toevoegen en serveren.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.