1 Gehaktballen maken:
Meng het gehakt met ei, paneermeel, mosterd, kruiden, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper.
Vorm kleinere gehaktballetjes en stop in het midden van elke balletje een blokje mozzarella. Zorg dat de kaas goed ingesloten is.
Verhit olijfolie in een pan en bak de gehaktballen rondom bruin.
2 Als u tomatensaus wilt maken: Fruit de ui en knoflook in olijfolie tot ze glazig zijn.
Voeg de tomatenblokjes, Italiaanse kruiden, suiker, zout en peper toe. Laat 10 minuten zachtjes pruttelen.
3 Doe de gehaktballen bij de saus en laat nog 15 minuten sudderen op laag vuur.
4 Maakt de wraps warm, beleg met wat salade leg de gehaktballetjes op de wrap, lepel er wat extra tomatensaus over en bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas.
Kooktips
Ook lekker om de balletjes op een bedje van gebakken uitjes te leggen en een beetje pindasaus erover, heerlijk!
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Gehaktbal in een wrap
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.