Chat with us, powered by LiveChat
rundvlees
koop een koe
blonde d'Aquitaine
biologisch rundvlees
online vlees bestellen
biologisch eten

Waarom een duurzaam vleespakket voor de Kerst

Er worden met de kerstdagen in Nederland naar schatting 2,4 miljoen dieren gegeten, veelal afkomstig uit het buitenland. Onnodig gesleep met vlees. Dit is een reden temeer om voor eerlijk duurzaam vlees uit de groenste tuin van Nederland te kiezen. (H)eerlijk vlees van dieren die een goed leven hebben gehad. Hiermee kunnen we met zijn allen een verschil maken, een mooie kerstgedachte, vindt u niet?

We nemen de tijd om te genieten

Met de kerstdagen nemen we de moeite om iets speciaal op tafel te zetten. Onder het genot van een goed glas wijn nemen we de tijd om van elkaar en al het lekkers dat geserveerd wordt te genieten. Het is Kerst.

Wat is er dan niet lekkerder dan ouderwets gerijpt vlees te serveren. Wij hebben voor u (H)eerlijke kerstdiner suggesties, hiermee kunt u samen met familie en/of vrienden genieten van een exclusief Kerstdiner. Gewoon lekker thuis, met zijn allen. Is dat niet wat we het liefst willen?

Maar ja, niet in iedereen schuilt een chef-kok.

Wij gaan u helpen!


Klik hier om onze kerst ideeën te bekijken

Vleespakket biedt alles in één voor de Kerstdagen

Voor de kerstdagen gaan onze ambachtelijk slagers het meest prachtige duurzame vlees wederom verwerken tot een gebruikelijk luxe rundvleespakketten, fantastische varkens- of zelf samengestelde vleespakketten. Ook onze poelier heeft iets extra’s voor de Kerst. Naast de Biologische Landhoen en Scharrelmais kip ook nu tijdelijk Biologische Kerst kalkoen en Nederlands Wild in ons assortiment.

En zoals u van ons gewend bent, het prachtige gourmetvlees, waarvan u geheel naar eigen wens een schotel kunt samenstellen. Wat een feest!

Het scheelt u zoveel tijd!

Naast het benodigde vlees vindt u de meest uiteenlopende kerst recepten op onze site. Smaakvolle amuses, voorgerechten, hoofdgerechten en zelfs feestelijke toetjes. Niet alleen allemaal even smaakvol maar ook mooi om te zien, immers het oog wil ook wat. Ga er lekker voor zitten en stel uw kerstdiner vast samen.

Levering met de feestdagen

U bestelt vlees bij ons omdat wij een bijzonder initiatief zijn, wij zijn geen gebruikelijke slagerij. Dat kent vele voordelen maar tijdens de Feestdagen heeft het een nadeel. Omdat wij geen vlees op voorraad hebben willen wij u vragen om uw bestelling op tijd te plaatsen. Wilt u uw vlees vlak voor de kerst ontvangen dan zijn dit de levermomenten. Het grafiek geeft een indruk van de beschikbare lever momenten.Klik hier om Kerst ideeën te bekijken en te bestellen
Bestel nu jouw Kerstpakket

Ontdek nu wat er allemaal in het kerstmenu zit en hoe u kunt bestellen.

Bekijk het Kerstmenu

carpaccio

boullion

Lende Rollade

cheesecake


Sameneenkoekopen
The Feedback Company
9.6
Gemiddelde score op basis van: 2423 stemmen