Chat with us, powered by LiveChat
rundvlees
koop een koe
blonde d'Aquitaine
biologisch rundvlees
online vlees bestellen
biologisch eten

Nog dagen en het is al weer kerst 2019.Het meest magische feest van het jaar staat voor de deur.
Wij zijn dol op kerst!

De voorpret, lekker de keuken in om alvast een nieuw gerecht uit te proberen, familie en vrienden uitnodigen, de tafel mooi dekken, de kerstboom versieren…Heerlijk, heeft u er ook al zin in?

Leuk en goed van u dat u ook in deze periode van het jaar, waarin zoveel extra's aangeboden wordt zeer bewust kiest voor lokaal (H)eerlijk vlees, direct van de boer op uw bord.

NU... na al het voorwerk en voorpret, gaan wij u geweldig verrassen!

Beef


Kerstdiner, wat eet u met de Kerstdagen?

Wellicht heeft u hier nog helemaal niet over nagedacht, maar over dagen is het al zover. Bekijk snel onze speciale kerstrecepten met eenvoudige bereidingswijzen voor een smakelijk en verbluffend kerstdiner. 

Nieuw ! Zelf uw gourmetschotel samenstellen


Luxe vleesgerechten
Hoofdgerechten
Dessert

Gourmetten blijft populair. Met z'n allen aan tafel, kinderen, kleinkinderen, pannetjes en potjes, kortom een gezellige boel.

Hoe handig is het dan wanneer u zelf uw gourmetschotel kunt samenstellen. Zo bestelt u alleen dat wat gegeten wordt. Door zelf de vleessoorten en de hoeveelheden te kiezen, bepaalt u ook zelf de prijs.

Reken op 250 à 300 gram per persoon, u eet immers niet alleen vlees.
Dat betekent dat u al vanaf € 3.50 p.p. een gourmetschotel zelf samenstelt.

Nb u ontvangt ieder vleessoort separaat vers vacuüm verpakt, u kunt het zo op de schaal leggen of wanneer u het nog niet gebruikt invriezen.


Maak een keuze uit onderstaand Kerst-assortiment

Diverse Kerst vleessoorten

Gourmet vleessoorten

Kip en Gevogelte

Rollades

Wild

Gourmet

Wilt u een echte klassieker met de Kerst? Wat dacht u van Kerstkalkoen


Dit Jaar Ook Kalkoen
Wat dacht u van Biologische Kalkoen?

Het bereiden van een kalkoen is een mooi ritueel. Door ons recept te volgen hebben wij het u natuurlijk wel zo gemakkelijk mogelijk gemaakt, om daarmee veel zorg weg te nemen en een zo optimaal en lekker mogelijk eindresultaat te kunnen krijgen.

Het is vooral de oven die het werk moet doen! Dit recept vindt u bij onze Kerstrecepten.

Bekijk het recept

Wanneer bestellen

Het is verstandig om vroegtijdig (z.s.m.) het vlees dat u wilt gebruiken te bestellen, zodat wij zeker weten dat wij dit kunnen leveren. Wij zijn immers geen gewone slager, wij leveren vlees van dieren van eigen boerderij, wij kunnen niet eindeloos leveren. Bij ons geldt Op=Op

Op deze manier kunnen wij u garanderen dat wij het vlees voor de feestdagen bij u thuisbezorgen. U kunt natuurlijk ook later bestellen maar dan kunnen wij u niet met zekerheid beloven dat het door u uitgekozen vlees ook leverbaar is, overlegt u dan even met ons.


Wanneer wordt het vlees geleverd

Wij kunnen uw Kerstvlees mee leveren met uw reguliere vleesbestelling. U kunt het vlees goed in de vriezer bewaren. Heeft het uw voorkeur om het vlees vlak voor kerst te ontvangen, op 19, 20 of 22 december, dan kan dat ook. U kunt dit dan aangeven middels het venster dat verschijnt bij het uitchecken.

Sameneenkoekopen
The Feedback Company
9.6
Gemiddelde score op basis van: 2401 stemmen