Chat with us, powered by LiveChat
rundvlees
koop een koe
blonde d'Aquitaine
biologisch rundvlees
online vlees bestellen
biologisch eten

Nog dagen en het is al weer kerst 2021.Gezellige en smaakvolle Feestgerechten

Een Feestmenu op tafel toveren voor Kerst of Nieuwjaar hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Onze eenvoudige Kerstrecepten zijn enorm lekker en u hoeft geen Chef kok te zijn om ze klaar te kunnen maken. Is uw ideale kerstmenu er eentje waarbij u nauwelijks in de keuken hoeft te staan, maar lekker met uw gasten aanschuift aan tafel? Ook daar hebben we lekkere suggesties voor.

Vlees

De kwaliteit van alle vleessoorten leent zich uitstekend voor een feestelijk gerecht.

Speciaal voor de Feestdagen maakt onze slager een paar prachtige rollades, een Carpaccio rollade, een Porchetta rollade. En, de Rolls-Royce onder de rollades, de Luxe lende rollade.

Bekijk ons luxe vlees assortiment
Beef

Wild

Prachtige biefstukken van hert, ree en wildzwijn, of wie weet maakt u wel een stoofschotel van wildzwijn? Wij hebben het allemaal voor u. Voor wie het helemaal makkelijk wil maken én wil genieten van wild hebben wij een kant en klare hazenpeper of herten ragout. Geserveerd met rode kool, aardappelkroketjes en cranberry compote heeft u binnen een mum een écht kerstdiner op tafel.

Bekijk ons wild assortiment
Beef

Gevogelte

De Kerstkalkoen. U kunt ze bij ons reserveren, wij zullen deze in de week voor Kerst uitleveren. Scharrelhoen is te bestellen als altijd maar speciaal voor de feestdagen hebben wij u al vast een handje geholpen door twee gevulde versies van de scharrelhoen te maken, een licht zoete en pikanter. Kant en klaar om in de oven te zetten.

Ook hebben wij voor u gerookte kipfilet, leuk én lekker om te gebruiken in een voorafje.

Bekijk ons gevogelte assortiment
Beef

Gourmetten

Bij ons kunt u het gourmetten zo eenvoudig of culinair maken als u zelf wilt. Alle vleessoorten uit ons assortiment zijn te verkrijgen in het ‘klein’ Zo ook het wild. Maak uw een keuze en stel zo uw eigen gourmetschotel samen. Op die manier eet u alleen het vlees dat u het lekkerst vindt.

Bekijk ons gourmet assortiment
Beef

Soepen en vleeswaren

Een feestelijk ontbijt vraagt om lekkere extra’s. Vers gebakken broodjes, jus d’orange, geurig bakje koffie én ambachtelijk bereide vleeswaren zijn dan een ware traktatie.
Wordt het een brunch, wat let u om er een kopje kant en klare soep VanOnzeBoer bij te serveren. Eventjes opwarmen en u bent klaar.

Bekijk ons soep assortiment Bekijk ons vleeswaren assortiment
Beef

Omlijsting van deze feestelijke dagen

Van een licht fruitige witte Sueterie of de fantastische witte Solaris. Een Sueterie rood of Sueterie sterk. Zelfs de Parel, een licht mousserende wijn. Houdt u van een wijntje alf afsluiter, dan hebben wij de Sueterie edelzoet een friszoete dessertwijn. Alle wijnen bestelt u eenvoudig bij uw vleespakket. De druiven voor deze wijnen hebben gegroeid, gebloeid, zijn geplukt en geperst in ons prachtige Twentse landschap. Ik zou zeggen, Proost!

Bekijk ons wijn assortiment
Beef

Tip

Al eens onze stamppotten geproefd? Lekker een stamppotbuffet met Eisbein, ambachtelijke rookworsten en gerookt spek.

Bekijk ons stamppot assortiment

Voorgerecht

Soep of Paté
boog


Beef


Hoofdgerecht

Gevulde Scharrelhoen, Kalkoen, Lende Rollade, Carpaccio rollade, Porchetta Rollade of Gourmet
boog


Beef


Dessert

Stoofpeertjes met kaneelijs
boog


Beef

Huishoudelijke mededeling

Omdat wij geen gewone slagerij zijn is het voor ons onmogelijk om alle bestellingen de laatste dag voor Kerst uit te leveren. Wij zitten met een maximaal aantal mogelijke uitleveringen vlak voor de Kerst.

Wij willen u daarom vragen op tijd te bestellen want op=op. Wie het eerst komt zal vlak voor Kerst geleverd kunnen krijgen, op 20, 21, 22 en 23 december. Is dat eenmaal ‘vol’ dan kunt u de vleesbestelling eerder ontvangen en zonder enig kwaliteitsverlies tot de Kerst invriezen.


Sameneenkoekopen
The Feedback Company
9.6
Gemiddelde score op basis van: 2423 stemmen