Chat with us, powered by LiveChat

VanOnzeBoer

Categorie: BBQ
BBQ schoonmaken - Zo doe je dat heel eenvoudig
Posted on: 20-04-2021 | Door: Kirsten | Categorie : BBQ

Veel mensen houden van buiteneten en steken daarbij de BBQ aan. Samen met familie en vrienden genieten van smaakvolle zomeravonden. Na al die gezelligheid vergeten we vaak de BBQ schoon weg te zetten. Vandaar dat er voorafgaand aan een nieuw BBQ seizoen een schoonmaakklus staat te wachten. Dit kan zonder milieu onvriendelijke schoonmaakmiddelen en hoeft niet veel werk te zijn, wanneer je maar de juiste methodes weet.


Door Colette Beyne op 20-04-2021
BBQ gaar- en roostertijden
Posted on: 20-04-2021 | Door: Kirsten | Categorie : BBQ

Wanneer de zon gaat schijnen komen de BBQ kriebels. Lekker buiten eten. Het is net of alles daan anders smaakt. Het bereiden van vlees en groente op de BBQ kan iedereen, wanneer je weet waar je op moet letten en wanneer je maar de juiste bereidingstijden aanhoudt.  Wij delen graag onze kennis voor wat betreft het garen en roosteren van verschillende soorten vlees.


Door Colette Beyne op 20-04-2021
Vlees Marinades
Posted on: 08-05-2020 | Door: Kirsten | Categorie : BBQ

(H)eerlijke Marinades van SEKK

Zodra we vaker de BBQ aansteken, genieten we weer eens van een andere bereiding van het vlees. Kiezen vaak ook andere soorten vlees. Houdt u van experimenten én van kwaliteit, leg dan een een stuk vlees eens een tijdje in de marinade voordat u het gaat roosteren of garen op de BBQ. Marineren hoeft natuurlijk niet! Een product, mits u kwaliteit gekocht hebt, heeft altijd al smaak van zichzelf. Het is dan ook zeer belangrijk dat u de marinades met beleid gebruikt. De juiste marinade moet iets toevoegen aan het vlees.


Door Colette Beyne op 08-05-2020
Colette Beyne

Colette Beyne

Als klein meisje stond ik in restaurants bijna met mijn neus op de tafeltjes van andere mensen om te zien wat zij aten en was ik vaak in keukens te vinden om niets te missen van wat iemand aan het koken was..

Sameneenkoekopen
The Feedback Company
9.6
Gemiddelde score op basis van: 2401 stemmen